nu even achteruit

Net als je denkt dat je een modus hebt gevonden om te overleven en weer creatieve oplossingen met je team hebt bedacht komen er weer nieuwe maatregelen. Als je dan te horen krijgt dat je om 22 uur leeg moet zijn en maximaal 30 gasten mag ontvangen staat je wereld weer op z’n kop.
Hoe gaan we dit weer oplossen?
Aanvoerder Ron Blaauw kwam direct na de persconferentie met krachtige kreten die laten zien dat de moed nog niet in zijn schoenen is gezonken. “ we beginnen gewoon iets eerder” “ik tel tot 10 wie niet weg is is gezien” “lunch is het nieuwe diner”. Auberge Jean & Marie gooit het restaurant van af 12 uur doorlopend open. Wel reserveren maar ze werken niet meer met shifts. “Heerlijk lang tafelen met fijne wijn zoals u van ons gewend bent ” Maar hoe doe je het als je een restaurant hebt met ruimte voor 400 a 500 gasten, en evenementen hebt gepland tot max 100 gasten volgens de vorige richtlijnen en al duizenden kaarten hebt verkocht voor diner concerten met artiesten die staan te popelen om weer te kunnen optreden? “nu even achteruit en straks vol gas vooruit”
Respect en applaus voor alle horeca ondernemers groot en klein die ons leven dagelijks leuker maken.